Vybavení 40 studentů v komunitách s nízkými příjmy digitálními dovednostmi; poděkování od našeho zakladatele-Oyebanjo Oyemaja Olamide.

August 17, 2023 0 Comments

Před 2 lety jsme se rozhodli vybavit mladé studenty digitálními dovednostmi, a to i na úrovni základní školy. V loňském roce jsme požadovali dary od veřejnosti a za obdržené peníze jsme zakoupili 4 sady notebooků. S partnerstvím Okanlawon Oluwaseun a podpora od Olalekan Abiola, fellows of Výuka Pro Nigérii, zahájili jsme projekt se studenty místní vládní základní školy 1, který se nachází v Ijagba, Sagamu, Ogun State, komunita s nízkými příjmy.

Pod dohledem a vedením Okanlawona Oluwaseuna notebooky doplňovaly teoretické znalosti informatiky získané studenty ve svých učebních osnovách. Studenti se v reálném čase naučili, co je učili jejich učitelé. S dalšími třídami organizovanými během týdne, tvrdě pracovali, aby se seznámili, učit se, implementovat, a zvyšování kvalifikace se základními softwarovými programy.

Poslední dva týdny, naši studenti úspěšně dokončili své školení, které trvalo téměř rok. Byly jim uděleny certifikáty prokazující základní získané dovednosti v oblasti počítačové gramotnosti.

My v Nadace Oyemaja, chcete využít této příležitosti a poděkovat všem našim dárcům a sponzorům za financování tohoto projektu. Dnes jste podnítili naději na budoucnost plnou příležitostí pro tyto studenty a vyzbrojili jste je znalostmi a dovednostmi, aby se to stalo. Zvláště děkujeme Okanlawonovi Oluwaseunovi, který stál v čele tohoto projektu a viděl hladký průběh od začátku do konce. Ještě jednou děkujeme Olalekanovi Davidovi za to, že přinesl své bohaté zkušenosti, čas a podpora zajistit, než byl program bez problémů. Chválíme také skvělou práci, kterou Teach For Nigeria dělá školením mladých vůdců, aby se zapojili do působivých projektů po celé zemi.

Děkuji a Bůh vám žehnej.

Oyebanjo ‘Oyemaja’ Olamide.