Přemýšlíte o tom, že se stanete spisovatelem grantů?

August 17, 2023 0 Comments

Kdo se chce stát spisovatelem grantů

Foto od Kalei de Leon na Unsplash

Myslí si lidé, že můžete pracovat na psaní grantů? Neziskové organizace potřebují peníze neustále, aby zůstaly naživu, a pravděpodobně jste si všimli, že psaní grantů je vždy nutností. Zatímco psaní žádostí o grant je v neziskových organizacích neocenitelnou dovedností, stále existuje obrovský rozdíl mezi napsáním návrhu grantu v krátkodobém horizontu a napsáním návrhu grantu na plný úvazek. Na základě mých minulých zkušeností s psaním žádostí o grant jako zaměstnanec a konzultací pro neziskové organizace budou následující informace poskytovat hlavní zásady, které je třeba vzít v úvahu při výběru autora grantů.

Kde Pracují Autoři Grantů?

Autoři grantů jsou obvykle zaměstnáni pro neziskové organizace. Zahrnuje také sociální služby, organizace pro dobré životní podmínky zvířat a další. Psaní grantů může být k dispozici pro školy nebo vládní agentury. Mnoho odborníků je na volné noze, kteří pracují na grantových žádostech pro nevládní organizace. Svobodní zednáři a pracovníci na plný úvazek mají určité příležitosti pracovat na dálku-mohou dělat svou práci v osamělých domácích kancelářích nebo kavárnách. Autoři grantů potřebují více než jen rote a gramatické dovednosti. Vyžaduje také důkladnou znalost účelu nebo příčiny organizace.

Kolik můžete vydělat jako spisovatel grantů?

Všichni hledáme pracovní místa, ale chceme práci, která poskytuje finanční zabezpečení. Kolik může příjemce grantu získat z jeho psaní? Kromě toho, kde bydlíte, může ovlivnit váš příjem, stejně jako vaši schopnost pracovat. Obecně řečeno, autoři grantů mohou vydělat jmění týdně prací na návrzích až po grant v hodnotě několika milionů liber.

Získejte bakalářský titul

Autor grantu musí mít bakalářský titul. Získání bakalářských titulů vám poskytne nejlepší sadu dovedností pro psaní grantů. Nemusíte nutně zvládnout anglické psaní, abyste byli oceněným Grantwriterem, ale je užitečné vybrat si obor, který se skládá z přesvědčivé taktiky a přísného psaní. Je možné studovat angličtinu jako součást vašeho majora a připravit se na kariéru v psaní grantů.

Proč Byste Měli Zvážit Psaní Grantů?