TODCO je jižně od nájemníků trhu: je to jejich domov!

August 17, 2023 0 Comments

“Naše čtvrti South Of Market a Yerba Buena patří obyvatelům.” — Prezident TODCO John Elberling

1150 nájemců (a neznámý počet domácích psů a koček) dnes žije v osmi rezidencích SOMA SRO a senior v TODCO Group, mikrokosmu centrálního města. 746 jsou starší obyvatelé, 62 let nebo starší, ze čtyř todco Yerba Buena sousedství bytových domů, včetně Mendelsohn House (vítěz 1991 American Institute of Architects national Honor Award). 39 žije v jedné rodinné rezidenci TODCO určené pro osoby s tělesným postižením, Leland Apartments (vítěz národní ceny Fannie Mae 2000 Maxwell Award of Excellence). 361 žije v TODCO ‘s three Sixth Street Neighborhood SRO’ s. 51% z celkového počtu jsou Číňané-Američané, téměř všichni starší přistěhovalci. Druhá polovina je rozdělena mezi afroameričany, Filipínský, Latino, a bílé dědictví.

Jak je požadováno pro dostupné bydlení, všichni nájemci mají nízké příjmy-48% má příjmy domácnosti nižší než 15 000 USD ročně a 95% méně než 30 000 USD ročně. Nájemné pro většinu je stanoveno na 30% jejich příjmu. 239 nájemníků bylo bez domova, než se přestěhovali do TODCO housing, účastnili se městských nebo federálních programů pomoci bezdomovcům. Ženy v seniorských rezidencích výrazně převyšují počet mužů, 61% až 49%. Opak však platí pro SRO s 60% obyvateli mužů, kde 2/3 jsou nájemci mladšího nebo středního věku mladší než 62 let.

Dva z webů pro bydlení pro seniory nabízejí obyvatelům obědy za 3 dolary denně a všech osm rezidencí poskytuje dvoutýdenní Komory potravinové banky. Podpora sociální práce je k dispozici pro všechny obyvatele pět dní v týdnu, spolu s komplexním programem aktivit včetně nákupů, prázdninových akcí, každodenního cvičení a rekreačních aktivit. Samozřejmě týdenní bingo je nejoblíbenější ze všech!

TODCO je jižně od nájemníků trhu: je to jejich domov!

A za posledních 40 let nejoblíbenější vybavení pro seniory TODCO pěstuje květiny a zeleninu na 200 jednotlivých záhonech v krásné komunitní zahradě Alice Street poblíž.

To jsou tváře skutečných San františkánů-skutečné komunity. Komunita TODCO.

TODCO je jižně od nájemníků trhu: je to jejich domov!

“Od začátku před více než 40 lety bylo vizí zakladatelů společnosti TODCO — a nás všech, kteří jsme ji následovali — vybudovat a poskytnout skutečný domov ve městě, komunitu úcty a péče o obyvatele centrálního města San Franciska,” řekl prezident TODCO John Elberling.

“Naše čtvrti South Of Market a Yerba Buena patří obyvatelům a pro mnohé je to vše, co mají,” řekl Elberling.